For mere MeanKitteh Cosplay:
Til Genki:
Meankitteh Cosplay afholder ikke nogen paneler til Genki.

Nationalitet:

Dansk

Hvor mange år har du cosplayet?

I 7 år, og jeg startede mit eventyr som en lille hobbit på min rejse ud i at crafte mine egne cosplays for 5 år siden.

Hvordan blev du introduceret til cosplay?

Jeg har altid elsket at klæde mig ud og have en drøm om at gå iført min yndlingskarakters outfits. Men jeg blev introduceret til cosplay som en hobby gennem venner der fortalte mig om det til conner, som jeg så undersøgte en smule. Jeg blev så bragt til en con med mit første købte cosplay og følte allerede da, at dette var noget jeg gerne ville dykke dybere i.

Da jeg opdagede til disse conner, at folk lavede deres egne cosplays, blev jeg hurtigt inspireret til at teste min egen kreativitet og prøve skabe karaktererne med mine hænder og udtrykke dem gennem mig selv. Jeg elskede det.

Hvad er din største bedrift som cosplayer?

Jeg tror det er et meget svært spørgsmål for mig at besvare. Jeg har opnået en del som cosplayer; mest ting der ikke direkte vil kunne blive kaldt en bedrift, men jeg kan ikke komme på noget specifikt.

Jeg vil dog sige, at noget af det største jeg har opnået er kære venner, oplevelser med at crafte og optræde, og vove at udleve mine drømme, samt opnå mine mål med cosplay og skubbe mine grænser, så at sige. At kunne dele dette med andre omkring mig er en vidunderlig ting for mig.

Efter din mening, hvad er det bedste ved cosplay?

Det er svært at sige, siden der er så meget, men jeg tror cosplay, helt overordnet, har gjort meget for mig. Det har ladet mig bruge, forbedre, og udfolde min kreativitet på så mange forskellige måder. Det er nok også at det at jeg får lov til at komme ud af min “skal” og træde ud af virkeligheden; undslippe hverdagslivet og træde ind i den “anden verden” af den karakter jeg prøver at blive via mit cosplay.

At bringe karakteren til live gennem både craftet og ved at være iført cosplayet er en vidunderlig følelse for mig. At kunne udtrykke migselv genne cosplay er fedt og jeg elsker at dele erfaringen med andre passionerede cosplayere, hvilket er en af de ting jeg bedst kan lide ved denne hobby.

Hvilket af dine kostumer er din favorit?

Kigger man kun på craft, optræden og kreativitet, så må det nok være mit Cesare Borgia cosplay fra spillet Assassin’s Creed: Brotherhood.
Jeg udfordrede migselv en del med en masse ny materialer og teknikker. Det var også mit andet forsøg på at optræde på scenen og var for et mere alvorligt formål end første gang jeg forsøgte mig med cosplay, hvilket også lærte mig en del. Jeg lærte og oplevede en masse gennem det cosplay-projekt.

Men på den anden side, hvis jeg skulle nævne et cosplay jeg har den bedste all-round følelse med: nød at lave, fik mest af erfaring af at arbejde med, kunne lide og var komfortabel at have på, tilfreds med resultatet, og følte jeg passede til og var i stand til spille til en acceptabel grad. Det har så nok være mit Linkle cosplay fra Hyrule Warriors Legends. Det var et design der tiltalte mig og gav mig en rar, tilfredsstillende cosplay følelse af hvad jeg gerne ville opnå med det

I starten ville jeg bare lave cosplayet som et “for sjov” projekt, men min passion for at få det til at ligne karakteren så meget som muligt, samt ære hendes design og univers, tog over mig og det endte med at blive et meget mere seriøst projekt. Jeg gik all in med valget af mine materialer og det endelig resultat for at give indtrykket af at karakteren blev “trukket ind i den virkelige verden” gennem mig via hvordan jeg så ud og spillede i cosplayet.

Har du et drømmekostume?

Princess Zelda fra Legend of Zelda. De fleste udgaver fra de mange forskellige Zelda spil – bliver nødt til at lave dem alle! jeg er en KÆMPE Zelda-fan og jeg elsker at udtrykke migselv, dele, og give hyldest til det gennem cosplay! Jeg elsker de mange designs der er for karakterene i denne spilserie fra Nintendo, især karakteren Zeldas designs.

Jeg ville elske at prøve lave dem for migselv og blive prinsessen for et øjebliks lykke. Især udgaven fra Twilight Princess; jeg har altid elsket dette design og har konstant prøvet at forbedre, så jeg kan gøre det så godt jeg føler overhoved muligt med de evner jeg indtil videre har opnået med cosplay, da det betyder meget for mig.

Hvad er dit bedste con-minde?

Jeg tror nok det er at udleve drømmen med min kæreste ven på cosplay-scenen til Genkis cosplay show i 2016 med vores fjollede Legend of Zelda: Wind Waker cosplays.

At have arbejdet hårdt for at opnår noget vi har ønsket at lave sammen og samtidigt haft det så sjovt med at lave det og underholde en masse folk, samt delt vores lidenskab gennem showet.

Og den meget overraskende og overvældende følelse af at have fået så meget mere ud af det end vi nogensinde havde forventet, hvilket også præsenterede den unikke chance for at vi kunne opleve og udleve den næste etape af vores drøm som et cosplay-hold, samtidigt med at vi kunne underholde og gøre andre folk glade. En ganske ubeskrivelig følelse og uforglemmelig oplevelse!

Hvad ser du frem til ved Genki?

Til morskaben og oplevelsen af at kunne nyde cosplay showet fra et helt nyt perspektiv, da jeg har prøvet at være både blandt tilskuerende samt være dem der underholdt på scenen, og nu får jeg muligheden for at være dommer til det vidunderlige show, som jeg ser allermest frem til ved Genki!

Det kommer til at blive en spændende oplevelse, og jeg ser såååååååå meget frem til at se alle cosplays og shows! Der er ingen tvivl om at det bliver helt fantastisk med de mange talentfulde cosplayere!

Nogen afsluttende ord til vores gæster?

Jeg kan ikke vente til at blive en del af dette og jeg er meget spændt på oplevelsen – forhåbentligt ses vi alle til Genki og der er ingen tvivl om at det bliver super skønt! Håber I alle vil komme til at more jer og nyde connen! 😀