Jimmydreamer

For mere Jimmydreamer:
Til Genki:
Jimmydreamer er den ene halvdel af danseduoen, BURNIN’. Sammen med sin dansepartner, Hoyinsama, vil hun optræde til Genki med et par dansekoreografier, såvel som lære DIG nogle danse til deres danse-workshop.

Nationalitet:

Kinesisk

Hvor mange år har du danset?

Jeg har danset i nu over 7 år.

Hvad startede din interesse for dans?

Da jeg begyndte se K-pop havde jeg virkelig lyst til at lære de danse de lavede.

Hvad er din største bedrift som danser?

Min største bedrift er at kunne optræde på forskellige scener i forskellige lande, og måde så mange nye mennesker med samme interesse som mig.

Hvilken af dine optrædener er du mest tilfreds med?

Det var ikke en optræden, men en video! Det var den første originale koreografi jeg lavede, hvilket jeg er super stolt af!

Hvilken fremtidig koreografi ser du mest frem til at lave?

Jeg vil virkelig gerne lave mere originale koreografier – den sexede, men seje slags, som både mænd og kvinder kan danse!

Hvad er dit yndlingsminde fra en con?

I løbet af sommeren 2016, til CCG Expo i Kina, mødte jeg en masse dansere, som var super venlige. Vi hang ud sammen, og vi hjalp også hinanden med at skyde en masse dansevideoer. De taler virkelidt sødt brok-engelsk (hvilket er en sjov ting at nævne), men de prøvede deres bedste på at kommunikere med os og få os til at føle os tilpas i et fremmed sted!

Hvad ser du mest frem til ved Genki?

Jeg ser frem til det hele! Jeg undrer mig over hvordan cosplay-miljøet er der, hvordan atmosfæren på connen er, hvad folk synes om K-pop og odottemita, og den slags.

Nogen endelig ord til vores gæster?

Jeg ser virkelig frem til at tage til Genki! Ikke kun fordi jeg har hørt det er sådan god en con, men også fordi det bliver første gang jeg besøger Danmark! Jeg håber alle vil nyde vores optræden og workshop. Vi ses snart ♥