Hoyinsama

For mere Hoyinsama
Til Genki:
Hoyinsama er den ene halvdel af danseduoen, BURNIN’. Sammen med sin dansepartner, Jimmydreamer, vil han optræde til Genki med et par dansekoreografier, såvel som lære DIG nogle danse til deres danse-workshop.

Nationalitet:

Hollandsk (Nederlandene)

Hvor mange år har du danset?

Jeg har taget del i danselektioner i et par år siden jeg var 15. Efter jeg stoppede med lektionerne fortsatte jeg med at danse i min fritid og endte med også at danse med mange venner.

Hvad startede din interesse for dans?

Da jeg var lille troede jeg altid dans var for piger indtil jeg så seje idoler fra drengegrupper fra både Japan og Korea, som var det der startede min interesse for at tage danselektioner.

Hvad er din største bedrift som danser?

Jeg tror det var sidste år, da Jimmy og jeg fandt ud af vi havde en fælles interesse for koreansk og japansk koreografi, hvilket ledte os til at træffe beslutningen om at danse sammen og lave videoer. Efter det deltog vi i en masse konkurrencer og rejste endda udenlands for at deltage. Vi har optrådt på store scener og vundet præmier, men den fedeste ting er at kunne skabe en forbindelse og møde så mange mennesker med forskellig baggrunde, som også er interesserede i dans og koreografi!

Hvilken af dine optrædener er du mest tilfreds med?

Jeg er tilfreds med enhver optræden, så længe publikum kan lide den.

Hvilken fremtidig koreografi ser du mest frem til at lave?

Jeg har ingen decideret plan eller preference, men jeg kan virkelig godt lide koreografier med små grupper. Jeg kan også godt lide anbefalinger, så jeg prøver lytte til hvad folk gerne vil se mig/os danse. Så vi får se i den nærmeste fremtid!

Hvad er dit yndlingsminde fra en con?

Da jeg var til Dokomi for første gang og var noget nervøs, da jeg aldrig havde oplevet det før. Jeg ved ikke hvad jeg forventede, men jeg mødte så mange dejlige mennesker der alle delte samme interesser, hvilket er et af mine yndlingsøjeblikke.

Hvad ser du mest frem til ved Genki?

Jeg ser frem til at lære et nyt community at kende og møde en masse mennesker! Jeg har aldrig været i Danmark før, så jeg ser frem til hele oplevelsen!

Nogen endelig ord til vores gæster?

Jeg ser frem til at møde jer alle! Være endelig ikke bange for os, vi er flinke mennesker!